adidas schoenen verkoop
Valuta:
Nederland

Privacy verklaring


Privacybeleid


  Welkom op onze online winkel. Wij knowthat u zich zorgen over uw privacy en respect voor onze klanten, we publiceren dit Privacybeleid om u te laten weten wat voor soort informatie die wij verzamelen en hoe het wordt gebruikt, en hoe u een aantal van de gegevens die u ons hebt toegang ,

Verzamel informatie

  We verzamelen persoonlijke informatie van u wanneer u vrijwillig deze informatie klaar te sturen naar onze website, kan deze informatie bevatten: uw naam, e-mailadres, postadres, telefoonnummer, geslacht, geboortedatum en andere betaalgegevens, zodat de website met cookies.

Gebruik van informatie

  Om u beter te kunnen bedienen, kunnen wij informatie die u ons online te combineren. Wij gebruiken deze informatie om uw winkelervaring te verbeteren. De informatie die wij verzamelen hierdoor hebben wij houden u op de hoogte van onze nieuwe producten en speciale evenementen. Het helpt ons dus om onze diensten, content en advertenties te verbeteren. Als u niet wilt worden op onze mailinglijst, kunt u ervoor kiezen te allen tijde door het bijwerken van uw voorkeuren. Wij kunnen dus de informatie gebruiken voor interne doeleinden, op zoek als monitoring, data-analyse en onderzoek om onze producten, diensten en communicatie met de klant te verbeteren.

Bescherm Informatie

  Alle informatie die u verstrekt aan ons zal worden beschermd, wij zullen uw persoonlijke gegevens nooit aan derden persoon of organisatie te delen.

  Dank u het winkelen op onze online shop. Als u vragen heeft over ons privacybeleid, neem dan contact met ons.